Search
Close this search box.

Wat u wilt uitstralen,
stralen wij aan!

Wat doen wij

 

Vlaggen zijn levendige reclamedragers die uw product, bedrijf of instelling op een professionele wijze presenteren. Wellicht heef u om die reden ook 1 of meerdere vlaggenmasten bij uw bedrijfspand staan.

Trotse uitstraling

Omdat u trots bent op uw bedrijf wilt u dit het liefst permanent uitstralen. PoleLed maakt uw uiting beter zichtbaar en uw bedrijf beter vindbaar; 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Dit betekent dat uw zichtbaarheid wordt verlengd met maar liefst 45% per dag!

Bedenkt u zich eens wat dat kan betekenen voor uw vindbaarheid.

Niet duur maar duurzaam

De kracht van adverteren zit in herhaling, wat het kostenplaatje omhoog haalt. Daarbij is het bereik van adverteren lastig meetbaar.

Als u kiest voor PoleLed, weet u zeker dat uw uiting altijd zichtbaar is. Ons verlichtingsarmatuur is gemaakt van gepoedercoat aluminium, verbruikt slechts 25 watt en de hoogwaardige led’s gaan meer dan 35.000 branduren mee.

Stralend zichtbaar

Een cirkel van led’s wordt rondom uw vlaggenmast geplaatst, waardoor uw uiting aan alle zijden verlicht wordt. Uit welke hoek de wind ook waait, onze vlaggenlamp zorgt altijd voor een stralende zichtbaarheid.

Stralende service

U kunt zelf de installatie  verzorgen óf kiezen voor installatie d.m.v. onze ontzorg-service.
Geen gedoe, geen verrassingen achteraf en u weet waar u aan toe bent voor een vast bedrag. Het enige wat wij nodig hebben is een 230volt stroompunt bij uw vlaggenmast. Heeft u dit niet of weet u dit niet? Geen probleem, wij adviseren u graag.

Maatwerk oplossingen

Als spin-off van het project op het gemeentehuis van Rotterdam, zijn de PoleLed Diluvio en de PoleLed Amplio ontworpen. De Diluvio is een schijnwerper van 45watt welke is gemaakt om cdm-t armaturen van 150W te vervangen. De Amplio is een solide wall-washer/ledlijn van 30 en 60cm. Ook voor het Wereldmuseum in Rotterdam is een nieuw armatuur, de FrameLED, ontwikkeld. Een aluminium ledlijn, waterdicht gegoten met een diameter van slecht 39 millimeter. Overal toepasbaar waar juist de armaturen niet zichtbaar mogen en kunnen zijn.

• Made in Holland •