Search
Close this search box.

Light+Building Hall 4.1 Stand K51

Tijdens de Light+Building 2014, van 30 maart tot 4 april, wordt Frankfurt/Main omgetoverd tot ‘s werelds grootste trefpunt voor de branche voor verlichting, elektrotechniek en huis- en gebouwautomatisering.

Bijna 2.200 producenten, waaronder alle Duitse en internationale marktleiders uit meer dan 50 landen, presenteren op een vrijwel volgeboekt beursterrein wereldprimeurs en trends op een tentoonstellingsoppervlak van 240.000 m2. Bezoekers kunnen kennismaken met veel toekomstgerichte oplossingen op het gebied van het centrale beursthema energie-efficiency.

Met ongeveer 1.500 bedrijven vormt de Light+Building het grootste podium ter wereld voor de verlichtingsmarkt. Bezoekers krijgen het totale spectrum van de lichttechniek onder één dak te zien – onder andere technische verlichting en lampen in alle variaties en voor alle toepassingen, designverlichting in de meest uiteenlopende stijlrichtingen – hetzij modern of klassiek – en een uitgebreid aanbod van lichttechnische onderdelen en toebehoren. Bezoekers vinden op de Light+Building alle baanbrekende technologieën als LED of compacte fluorescentielampen.

PoleLed is tijdens deze beurs aanwezig met een eigen stand in hal 4.1 stand K51.

Klik voor meer informatie op de onderstaande link:

http://light-building.messefrankfurt.com/frankfurt/en/besucher/ausstellersuche.exhibitordetails.html/poleled-bv.html